Accesoriile de par – parte din coafura?

posted in: Blog | 0

Fie ca alegem o coafura aerisita, de zi, fie ca indraznim si optam pentru o varianta mai fistichie, accesoriul de par a fost mereu nelipsit, incurajand creativitatea.

De la banala bentita folosita in aranjarea parului pana la piesele extravagante, ce au semnatura designerilor celebri, accesoriile de par innobileaza coafura intr-un mod deosebit, dand un plus de unicitate si eleganta.

Insa acesoriul de par nu urmareste mereu eleganta, rafinamentul si bunul gust. Poate fi un mijloc de a transmite un mesaj, de a transpune o situatie sau de a soca. Asa cum a facut Franc Fernandez, designerul argentinian, care a creat pentru celebra cantareata Lady Gaga o tinuta din carne de vita. Pentru ca celebra vita argentiniana nu vine doar la punga ci si sub forma de palarii sau fuste.

Lady Gaga - Palarie din carne de vita

Noi am creat acest site pentru a promova coafura insotita de accesoriu, care sa puna in valoare latura creativa a fiecaruia. Te sfatuim sa faci pasi mici, folosind accesorii mici, cu impact minim, pentru a capata incredere in tine. O bentita din par natural poate fi o alegere buna.

Pe masura ce castigi experienta si gasesti elementele care ti se potrivesc poti indrazni sa folosesti accesorii inedite, care sa atraga atentia, fara a risca sa cazi in penibil si prost gust.

Si-acum, voi considerati ca accesoriul de par este o piesa indispensabila? Sau considerati ca aspectul natural este cel mai potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.